VII Élelmiszer

Évek óta tervben volt ennek az üzletnek a megvalósitása Komáromban, egy olyan bolté ahol az eladók rámosolyognak a belépőre, ismerik a visszatérő vásárlók igényeit. Ahol régiós különlegességek, prémium termékek széles skálájával igyekszünk mást nyújtani, mint a városunkat ellepő multik.

A VII-es élelmiszerboltot már ismerhetik a komáromiak, a Nagykéménynél működő, sokak által kedvelt C.B.C.G. pékséghez tartozik, és két éve várjuk a vásárlókat. Néhány napra azonban bezártunk 2015 tavaszán, többen meg is ijedtek, hogy egy újabb családias légkörű bolt esett áldozatul a nagy áruházak terjeszkedésének. Szerencsére ezúttal nem ez történt, április 1-jén újra megnyitottunk – megújulva, átépítve, bővített kínálattal, még inkább a helyi vásárlók igényeihez igazodva.

Boltunkban a C.B.C.G. pékség különféle pékáruiból válogathatnak a betérők. Sok hagyományos márka mellett prémium kategóriás termékek sora is szerepel a kínálatban, köztük olyanok, amelyek Komáromban máshol nem kaphatók. Helyet kapnak azon élelmiszerek, amelyek többnyire csak nagyvárosok specializált szakboltjaiban találhatók és általában az egészséges életmód hívei és tudatos vásárlók kedvelt termékei. Laktózmentes, gluténmentes, adalékmentes élelmiszerek is fellelhetők polcainkon, de érdemes betérni egy paleo málnás-csokis álom szeletre, juhbeles frankfurti virslire, szlovén füstölt sonkára, vagy éppen Cserpes krémes joghurtra és olasz borjúnyelvre is. Az biztos, hogy Komáromban is igény van a jóra, mi is megérdemeljük a minőséget. Igenis élnek itt olyanok, akik már nem vágynak a hatalmas áruházak neonfényben megvilágított polcai közé, szívesebben mennek oda, ahol kicsiben beszerezhetik a napi élelmiszert.

Számítunk vásárlóink visszajelzéseire, szívesen vesszük, ha betérnek üzletünkbe, és elmondják, milyen további termékeket látnának boltunkban. Elsősorban olyan árukkal bővítenénk kínálatunkat, melyek kifejezetten régiós termékek, különlegességek, esetleg kézműves élelmiszerek.